Pittige pindaburger
Aan de slag
In koekenpan boter verhitten en hamburgers op matig vuur in 8 à 10 minuten gaar en bruinbakken, halverwege keren. Intussen pindasaus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Broodjes opensnijden en slamix erover verdelen. Hamburgers erop leggen en taugé, pindasaus en pinda's erover verdelen. Serveren met kroepoek.
Pittige pindaburger
hoofdgerecht
null personen
620 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In koekenpan boter verhitten en hamburgers op matig vuur in 8 à 10 minuten gaar en bruinbakken, halverwege keren. Intussen pindasaus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Broodjes opensnijden en slamix erover verdelen. Hamburgers erop leggen en taugé, pindasaus en pinda's erover verdelen. Serveren met kroepoek.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
10 g boter of margarine
4 hamburgers
1 bakje Maleise pindasaus
4 Kaiserbroodjes
¼ zakje gemengde sla extra
1 bakje taugé
50 g gezouten pinda's
1 zak kroepoek