Thaise hamburger met papajasalsa
bewaar
bewaar

Thaise hamburger met papajasalsa

20 min. bereiden / 1 uur wachten

13 ingrediënten

Aan de slag

Papaja schillen, van zaad ontdoen en in blokjes van ca. 1 cm snijden. Rode peper wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Limoen schoonboenen en schil er dun afraspen. Limoen uitpersen. In kom papaja, rode peper en helft limoensap en -rasp door elkaar scheppen, koriander erboven fijn knippen en ca. 1 uur afgedekt laten intrekken. Intussen in kom gembersiroop, honing, sojasaus, sesamolie, sambal en rest van limoensap en -rasp tot marinade roeren. Hamburgers in marinade ca. 50 minuten afgedekt in koelkast zetten.

In koekenpan 10 g boter verhitten en hamburgers op matig vuur in 8 à 10 minuten gaar en bruinbakken, halverwege keren. Broodjes opensnijden en met boter besmeren. Spinazie over broodjes verdelen, hamburgers erop leggen en papajasalsa erover verdelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Thaise hamburger met papajasalsa

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig