Baconburger met pittige ananassalsa
bewaar
bewaar

Baconburger met pittige ananassalsa

20 min. bereiden / 1 uur wachten

12 ingrediënten

Aan de slag

Ananas schillen, harde kern verwijderen en in blokjes van ca. 1 cm snijden. Limoen schoonboenen en schil er dun afraspen. Limoen uitpersen. In grote kom gembersiroop, limoenrasp en -sap door elkaar roeren, koriander erboven fijn knippen en op smaak brengen met zout en peper. Ananasblokjes aan marinade toevoegen en door elkaar scheppen. Ananas afgedekt ca. 1 uur laten marineren.

Sla schoonmaken, wassen en in dunne reepjes snijden. In koekenpan met anti-aanbaklaag bacon op matig vuur in ca. 2 minuten uitbakken en op keukenpapier laten uitlekken. In koekenpan boter verhitten en hamburgers op matig vuur in 8 à 10 minuten gaar en bruinbakken, halverwege keren.Broodjes opensnijden en met mayonaise bestrijken. Sla over broodjes verdelen, hamburgers, bacon, en ananassalsa erop leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Baconburger met pittige ananassalsa

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig