Garnalencocktail met tomaat en avocado
Hippe cocktail met avocado en een dressing van tomatensap, citroen, worcestershiresaus en tabasco.
Aan de slag
Snijd per portie 1 romaatje in de lengte tot de helft in en steek ze op de rand van de coupes. Halveer de rest van de romaatjes.
Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Pers de citroen uit. Schep de avocado om met wat citroensap en meng met de romaatjes. Breng het tomatensap op smaak met de rest van het citroensap, een paar druppels Tabasco en Worcestershiresauce.
Verdeel de kreeftjes over de coupes. Schep het tomaten-avocadomengsel erop en vervolgens de cocktailgarnalen. Snijd de selderij fijn. Schenk het tomatensap erover en bestrooi met de selderij.
Garnalencocktail met tomaat en avocado
Hippe cocktail met avocado en een dressing van tomatensap, citroen, worcestershiresaus en tabasco.
voorgerecht
null personen
155 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd per portie 1 romaatje in de lengte tot de helft in en steek ze op de rand van de coupes. Halveer de rest van de romaatjes.
Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Pers de citroen uit. Schep de avocado om met wat citroensap en meng met de romaatjes. Breng het tomatensap op smaak met de rest van het citroensap, een paar druppels Tabasco en Worcestershiresauce.
Verdeel de kreeftjes over de coupes. Schep het tomaten-avocadomengsel erop en vervolgens de cocktailgarnalen. Snijd de selderij fijn. Schenk het tomatensap erover en bestrooi met de selderij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 g romaatjes
1 avocado
1 citroen
8 el tomatensap
2 druppels tabasco
150 ml worcestershiresauce
100 g verse rivierkreeftjes
125 g verse cocktailgarnalen
2 el verse selderij
Dit heb je nodig
glazen coupes