Garnalencocktail met tomaat en avocado
bewaar
bewaar

Garnalencocktail met tomaat en avocado

Hippe cocktail met avocado en een dressing van tomatensap, citroen, worcestershiresaus en tabasco.

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snijd per portie 1 romaatje in de lengte tot de helft in en steek ze op de rand van de coupes. Halveer de rest van de romaatjes.

Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Pers de citroen uit. Schep de avocado om met wat citroensap en meng met de romaatjes. Breng het tomatensap op smaak met de rest van het citroensap, een paar druppels Tabasco en Worcestershiresauce.

Verdeel de kreeftjes over de coupes. Schep het tomaten-avocadomengsel erop en vervolgens de cocktailgarnalen. Snijd de selderij fijn. Schenk het tomatensap erover en bestrooi met de selderij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Garnalencocktail met tomaat en avocado

Hippe cocktail met avocado en een dressing van tomatensap, citroen, worcestershiresaus en tabasco.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig