Crispy aardappelen
bewaar
bewaar

Crispy aardappelen

20 min. bereiden / 40 min. wachten

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil de aardappelen en snijd ze in 4 parten. Kook ze in water met zout in 10 min. beetgaar. Giet af en laat ze iets afkoelen.

Doe het griesmeel en peper en zout naar smaak in een diep bord. Meng 4 el olie door de aardappelen. Wentel ze één voor één door het griesmeel. Leg ze in de ingevette ovenschaal en besprenkel met de rest van de olie. Bak in de oven in ca. 40 min. knapperig en goudbruin. Schep af en toe om en besprenkel met de olijfolie met truffel.

algemeenTruffel en aardappel is een heerlijke combi. Maak van een eenvoudige aardappelpuree een luxe variant door er 1 tl olijfolie met truffel aan toe te voegen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Crispy aardappelen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig