Kabeljauw-garnalenschotel uit de oven
Aan de slag
Snijd de kabeljauw in stukjes. Leg de helft van de groenten in een ovenschaal. Verdeel de kabeljauwfilet en garnalen erover. Bestrooi met de gemberpoeder, chilipoeder en zout. Dek af met de rest van de groenten. Zet de schotel tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 175 °C of gasovenstand 3. Klop in een kom de eieren los met de crème fraîche, peper en zout. Verdeel het eiermengsel over de schotel en bestrooi met geraspte kaas. Laat de schotel in het midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar worden.
Kabeljauw-garnalenschotel uit de oven
hoofdgerecht
null personen
440 kcal
20 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Snijd de kabeljauw in stukjes. Leg de helft van de groenten in een ovenschaal. Verdeel de kabeljauwfilet en garnalen erover. Bestrooi met de gemberpoeder, chilipoeder en zout. Dek af met de rest van de groenten. Zet de schotel tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 175 °C of gasovenstand 3. Klop in een kom de eieren los met de crème fraîche, peper en zout. Verdeel het eiermengsel over de schotel en bestrooi met geraspte kaas. Laat de schotel in het midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar worden.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g verse kabeljauwfilets
400 g Thaise wokgroente
125 g cocktailgarnalen
1 tl gemberpoeder (djahé)
½ tl chilipoeder
4 middelgrote eieren
200 ml crème fraîche
75 g geraspte oude kaas 48+
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30 cm)