Saliedriehoekjes
Aan de slag
Laat het bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven op 200 ºC. Snipper de ui. Snijd de hamburger in stukjes.
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 4 min. Voeg de hamburger toe en bak in 3 min. rul. Breng op smaak met de salie, peper en zout.
Klop het ei los. Snijd het bladerdeeg diagonaal doormidden. Verdeel het mengsel erover. Bestrijk de randen met water en vouw tot een driehoekje. Duw de randen aan met de tanden van een vork. Bestrijk de driehoekjes met het ei.
Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.
Bakken met bladerdeeg
Instructievideo - 02:21 min.
Saliedriehoekjes
null personen
135 kcal
20 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Laat het bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven op 200 ºC. Snipper de ui. Snijd de hamburger in stukjes.
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 4 min. Voeg de hamburger toe en bak in 3 min. rul. Breng op smaak met de salie, peper en zout.
Klop het ei los. Snijd het bladerdeeg diagonaal doormidden. Verdeel het mengsel erover. Bestrijk de randen met water en vouw tot een driehoekje. Duw de randen aan met de tanden van een vork. Bestrijk de driehoekjes met het ei.
Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 plakjes roomboter bladerdeeg
1 ui
2 hamburgers
2 el traditionele olijfolie
2 tl gedroogde salie
1 middelgroot ei
Dit heb je nodig
bakpapier