Zoete poppetjes
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Snijd met behulp van een sjabloon 10 poppetjes uit het bladerdeeg. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk dun met ei en bestrooi met suiker. Bestrooi 5 poppetjes met kaneel en 5 poppetjes met kokos. Bak de koekjes ca. 20 min. in het midden van de oven. Neem ze uit de oven en laat ze 30 min. afkoelen.
Roer de poedersuiker met 1 1/2 tl heet water tot een glad glazuur. Plak hiermee de krenten als oogjes op de poppetjes.
Zoete poppetjes
null porties
200 kcal
40 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Snijd met behulp van een sjabloon 10 poppetjes uit het bladerdeeg. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk dun met ei en bestrooi met suiker. Bestrooi 5 poppetjes met kaneel en 5 poppetjes met kokos. Bak de koekjes ca. 20 min. in het midden van de oven. Neem ze uit de oven en laat ze 30 min. afkoelen.
Roer de poedersuiker met 1 1/2 tl heet water tot een glad glazuur. Plak hiermee de krenten als oogjes op de poppetjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pakje roomboterbladerdeeg
1 ei
2 el suiker
1 el gemalen kaneel
2 el gemalen kokos
2 el poedersuiker
20 krenten
Dit heb je nodig
bakpapier