Lasagne met ratatouille
Deze lasagne met geitenkaas heb je in 10 minuten in de oven staan. Easy!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snipper de ui, en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie en fruit de ui en knoflook 3 min. Voeg de tomatenblokjes en ratatouille toe en breng de saus aan de kook. Breng op smaak met peper en zout.
Schep een laagje saus op de bodem van de ovenschaal en dek af met lasagnebladen. Verdeel er een laagje saus en de helft van de kaas over. Dek af met lasagnebladen. Maak nog twee lagen met saus en lasagnebladen. Eindig met een laagje saus. Verdeel de rest van de kaas erover. Bak de lasagne 30 min. in het midden van de oven.
Romige spinazielasagne maken
Instructievideo - 02:43 min.
Lasagne met ratatouille
Deze lasagne met geitenkaas heb je in 10 minuten in de oven staan. Easy!
hoofdgerecht
null personen
645 kcal
10 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snipper de ui, en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie en fruit de ui en knoflook 3 min. Voeg de tomatenblokjes en ratatouille toe en breng de saus aan de kook. Breng op smaak met peper en zout.
Schep een laagje saus op de bodem van de ovenschaal en dek af met lasagnebladen. Verdeel er een laagje saus en de helft van de kaas over. Dek af met lasagnebladen. Maak nog twee lagen met saus en lasagnebladen. Eindig met een laagje saus. Verdeel de rest van de kaas erover. Bak de lasagne 30 min. in het midden van de oven.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
2 tenen knoflook
3 el traditionele olijfolie
800 g tomatenblokjes
375 g ratatouille à la Provençale in blik
250 g verse lasagnebladen
300 g Bettine Blanc geitenkaas 50+
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30 cm)