Kippensoep met kastanjechampignons
bewaar
bewaar

Kippensoep met kastanjechampignons

30 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de peper in reepjes en snijd de gember fijn. Breng in een pan 2 1/2 liter water aan de kook met de peper, gember, ui en bouillontabletten. Laat 10 min. op laag vuur koken. Voeg de kip, champignons, vissaus en suiker toe en kook nog 3 min. Doe de mie erbij en kook nog 3 min.

Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Voeg het rasp, sap en de maïskolfjes toe en laat 1 min. koken. Doe de taugé erbij en verdeel de soep over 4 kommen. Lekker met koriander.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kippensoep met kastanjechampignons

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig