Indische gehaktschotel
bewaar
bewaar

Indische gehaktschotel

Met ketjap, pindakaas en bestrooid met kokosnootjes.

15 min. bereiden / 25 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verhit de helft van de olie in de wok en bak het gehakt in 3 min. rul. Voeg de roerbakmix toe en bak 4 min. mee. Meng de tomaat, pindakaas en ketjap erdoor. Breng op smaak met peper.

Vet de ovenschaal in. Schep het gehakt-groentemengsel in de ovenschaal. Verdeel de aardappelschijfjes over het mengsel. Meng de seroendeng met de rest van de olie en verdeel over de schijfjes. Bak de schotel in de oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indische gehaktschotel

Met ketjap, pindakaas en bestrooid met kokosnootjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig