Chinese omelet met roerbakgroenten
Knapperige groenten in een zakje van ei. Helemaal af met zoete tomatensaus.
Aan de slag
Klop de eieren met peper en zout los in een kom.
Verhit in 2 grote koekenpannen elk wat olie. Verdeel het ei over de pannen en bak op middelhoog vuur in 5 min. 2 omeletten. Keer ze halverwege. Leg de omeletten op een bord en houd warm onder aluminiumfolie.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Roerbak de groenten 5 min. samen met de ketjap en peper en zout. Verwarm ondertussen in een steelpan de tomato frito met de gembersiroop.
Halveer de omeletten en leg op de borden een ½ omelet. Verdeel de groenten erover en klap de omelet dubbel. Serveer met de zoete tomatensaus.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Chinese omelet met roerbakgroenten
Knapperige groenten in een zakje van ei. Helemaal af met zoete tomatensaus.
hoofdgerecht
null personen
455 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Klop de eieren met peper en zout los in een kom.
Verhit in 2 grote koekenpannen elk wat olie. Verdeel het ei over de pannen en bak op middelhoog vuur in 5 min. 2 omeletten. Keer ze halverwege. Leg de omeletten op een bord en houd warm onder aluminiumfolie.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Roerbak de groenten 5 min. samen met de ketjap en peper en zout. Verwarm ondertussen in een steelpan de tomato frito met de gembersiroop.
Halveer de omeletten en leg op de borden een ½ omelet. Verdeel de groenten erover en klap de omelet dubbel. Serveer met de zoete tomatensaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 middelgrote eieren
6 el zonnebloemolie
800 g Chinese wokgroente taugé-rode paprika
4 el ketjap manis
350 ml tomato frito
3 el gembersiroop