Warme geitenkaas met portrozijnen
Aan de slag
n hoge kom rozijnen, port en vanillesuiker door elkaar roeren. Rozijnen afgedekt op vol vermogen (700 Watt) in ca. 4 min. verwarmen. Rozijnen uit magnetron nemen en laten afkoelen. Op smaak brengen met peper en snufje kruidnagelpoeder.
In broodrooster brood roosteren. Met uitsteekvormpje 4 rondjes uitsteken. Op elk bord 1 broodrondje leggen. Geitenkaas in 4 stukjes snijden, op bord leggen en in magnetron op vol vermogen ca.30 seconden verwarmen.Warme geitenkaas op brood leggen. Portrozijnen ernaast scheppen. Garneren met walnoten.
Warme geitenkaas met portrozijnen
nagerecht
null personen
275 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
n hoge kom rozijnen, port en vanillesuiker door elkaar roeren. Rozijnen afgedekt op vol vermogen (700 Watt) in ca. 4 min. verwarmen. Rozijnen uit magnetron nemen en laten afkoelen. Op smaak brengen met peper en snufje kruidnagelpoeder.
In broodrooster brood roosteren. Met uitsteekvormpje 4 rondjes uitsteken. Op elk bord 1 broodrondje leggen. Geitenkaas in 4 stukjes snijden, op bord leggen en in magnetron op vol vermogen ca.30 seconden verwarmen.Warme geitenkaas op brood leggen. Portrozijnen ernaast scheppen. Garneren met walnoten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
75 g rozijnen
100 ml witte port
1 zakje vanillesuiker
0 (versgemalen) zwarte peper
1 mespunt kruidnagelpoeder
4 sneetjes witbrood
1 zakje walnoten
1 pakje geitenkaas
Dit heb je nodig
uitsteekvormpje doorsnede ca. 6 cm