Geitenkaas met druiven en walnoten
Aan de slag
Leg elke plak geitenkaas op een stuk aluminiumfolie (van 25 cm). Leg de druiven erop en bestrooi met de walnoten. Druppel er wat honing over en voeg peper naar smaak toe. Vouw de folie dicht tot pakketjes en bewaar ze eventueel in de koelkast.
Leg de pakketjes met de vouwnaad boven op een minder heet deel van de barbecue (bijvoorbeeld aan de rand). Gril 10-15 minuten tot de kaas begint te smelten, maar nog wel zijn vorm heeft. Controleer tussentijds of het niet te hard gaat. Leg elk pakketje op een bord en vouw ze open. Doop sneetjes stokbrood in de kaas.
Geitenkaas met druiven en walnoten
nagerecht
null personen
305 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Leg elke plak geitenkaas op een stuk aluminiumfolie (van 25 cm). Leg de druiven erop en bestrooi met de walnoten. Druppel er wat honing over en voeg peper naar smaak toe. Vouw de folie dicht tot pakketjes en bewaar ze eventueel in de koelkast.
Leg de pakketjes met de vouwnaad boven op een minder heet deel van de barbecue (bijvoorbeeld aan de rand). Gril 10-15 minuten tot de kaas begint te smelten, maar nog wel zijn vorm heeft. Controleer tussentijds of het niet te hard gaat. Leg elk pakketje op een bord en vouw ze open. Doop sneetjes stokbrood in de kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 plakken zachte geitenkaas
20 g pitloze blauwe druiven
25 g walnoten
2 eetlepels vloeibare
0 versgemalen zwarte peper
½ stokbrood
Dit heb je nodig
aluminiumfolie
barbecue