Vanilleroomijs met druiven en amandelen
Aan de slag
In droge pan amandelen roosteren tot ze lichtbruin zijn. Druiven wassen en halveren. Margarine in pan verhitten. Druiven met suiker toevoegen en op laag vuur kort verwarmen. Kookroom toevoegen en verwarmen tot saus een beetje inkookt. IJs over 4 borden verdelen. Druiven met saus er omheen schenken en garneren met amandelen.
Vanilleroomijs met druiven en amandelen
nagerecht
null personen
455 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In droge pan amandelen roosteren tot ze lichtbruin zijn. Druiven wassen en halveren. Margarine in pan verhitten. Druiven met suiker toevoegen en op laag vuur kort verwarmen. Kookroom toevoegen en verwarmen tot saus een beetje inkookt. IJs over 4 borden verdelen. Druiven met saus er omheen schenken en garneren met amandelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zakje amandelschaafsel
250 g pitloze rode druiven
1 eetlepel vloeibare margarine
1 eetlepel suiker
8 eetlepels kookroom
8 bolletjes vanilleroomijs