Gegratineerde witlofblaadjes
Aan de slag
Verwarm de grill voor op hoogste stand. Vet de bakplaat in met olie. Snijd de onderkant van de stronkjes witlof en verwijder de harde kern. Roer de kaas los met een vork en meng de tijm en een mespunt peper erdoor. Vul de witlofblaadjes met de kaas, leg ze op de bakplaat en verdeel de honing en de pijnboompitten erover. Schuif de witlofblaadjes ca. 5 cm onder de hete grill en laat ze in ca. 2 min. licht goudbruin kleuren.
Gegratineerde witlofblaadjes
voorgerecht
null personen
160 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de grill voor op hoogste stand. Vet de bakplaat in met olie. Snijd de onderkant van de stronkjes witlof en verwijder de harde kern. Roer de kaas los met een vork en meng de tijm en een mespunt peper erdoor. Vul de witlofblaadjes met de kaas, leg ze op de bakplaat en verdeel de honing en de pijnboompitten erover. Schuif de witlofblaadjes ca. 5 cm onder de hete grill en laat ze in ca. 2 min. licht goudbruin kleuren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
20 blaadjes witlof
140 g geitenkaas
2 takjes tijm
0 peper
2 el vloeibare honing
3 el pijnboompitten
1½ eetlepel olie