Garnalen met salsa
Aan de slag
Pureer het basilicum, de peterselie, bieslook, ansjovis, knoflook, kappertjes, azijn en 6 el olie in de keukenmachine. Breng op smaak met peper.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de garnalen in 6 min. gaar. Breng op smaak met het sap van 1/2 citroen en peper en zout. Snijd de andere citroenhelft in 4 schijfjes. Serveer met de saus en citroenschijfjes. Lekker na de spaghetti met zeevruchten en met de sla met sinaasappeldressing (zie recepten elders op ah.nl/recepten).
Garnalen met salsa
hoofdgerecht
null personen
385 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Pureer het basilicum, de peterselie, bieslook, ansjovis, knoflook, kappertjes, azijn en 6 el olie in de keukenmachine. Breng op smaak met peper.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de garnalen in 6 min. gaar. Breng op smaak met het sap van 1/2 citroen en peper en zout. Snijd de andere citroenhelft in 4 schijfjes. Serveer met de saus en citroenschijfjes. Lekker na de spaghetti met zeevruchten en met de sla met sinaasappeldressing (zie recepten elders op ah.nl/recepten).
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bakje basilicum
1 bakje platte peterselie
1 bakje bieslook
5 ansjovisfilets
1 teen knoflook
2 el kappertjes
2 el rodewijnazijn
8 el olijfolie
1 zak reuzengarnalen
1 citroen
Dit heb je nodig
keukenmachine