Garnalen met salsa
bewaar
bewaar

Garnalen met salsa

15 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Pureer het basilicum, de peterselie, bieslook, ansjovis, knoflook, kappertjes, azijn en 6 el olie in de keukenmachine. Breng op smaak met peper.

Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de garnalen in 6 min. gaar. Breng op smaak met het sap van 1/2 citroen en peper en zout. Snijd de andere citroenhelft in 4 schijfjes. Serveer met de saus en citroenschijfjes. Lekker na de spaghetti met zeevruchten en met de sla met sinaasappeldressing (zie recepten elders op ah.nl/recepten).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Garnalen met salsa

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig