Olijven met ham en bosui
Aan de slag
Laat de olijven uitlekken, maar vang de olie op. Pers de sinaasappel uit. Klop een dressing van 2 el olie van de olijven met el sinaasappelsap, de knoflook, honing en mosterd.
Meng de bosui en ham door de olijven en schep om met de dressing. Serveer met bruin stokbrood.
Olijven met ham en bosui
null personen
215 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Laat de olijven uitlekken, maar vang de olie op. Pers de sinaasappel uit. Klop een dressing van 2 el olie van de olijven met el sinaasappelsap, de knoflook, honing en mosterd.
Meng de bosui en ham door de olijven en schep om met de dressing. Serveer met bruin stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 potje zongerijpte taggia olijven
1 sinaasappel
1 teen knoflook
2 tl vloeibare honing
1 tl mosterd
1 bosui
1 dikke plak schouderham