Watermeloen met witte kaas
Aan de slag
Snijd de meloenparten in 4 gelijke puntjes en leg ze op een grote schaal.
Snijd het basilicum in reepjes en houd wat achter voor garnering. Breek de kaas in stukjes en meng met de olijven en het basilicum. Verdeel over de meloen en besprenkel met de olie. Garneer met de achtergehouden basilicum en bestrooi met (versgemalen) peper.
Watermeloen met witte kaas
null personen
270 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de meloenparten in 4 gelijke puntjes en leg ze op een grote schaal.
Snijd het basilicum in reepjes en houd wat achter voor garnering. Breek de kaas in stukjes en meng met de olijven en het basilicum. Verdeel over de meloen en besprenkel met de olie. Garneer met de achtergehouden basilicum en bestrooi met (versgemalen) peper.
algemeen:
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ watermeloen
1 bakje verse basilicum
1 pakje witte kaas
1 potje zongerijpte Taggia olijven
2 el olijfolie