Crunchy salade
Aan de slag
Verdeel de ijsbergsla, wortel, paprika, mais en veldsla in laagjes over de bekers of glazen.
Doe de mayonaise in een kom. Rasp de gele schil van de citroen erboven en pers de vrucht daarna uit. Voeg 2 el sap toe aan de mayonaise. Meng met de peppadews en 2 el vocht uit de pot. Verdeel de dressing vlak voor serveren over de bekers of glazen.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Crunchy salade
bijgerecht
null personen
200 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel de ijsbergsla, wortel, paprika, mais en veldsla in laagjes over de bekers of glazen.
Doe de mayonaise in een kom. Rasp de gele schil van de citroen erboven en pers de vrucht daarna uit. Voeg 2 el sap toe aan de mayonaise. Meng met de peppadews en 2 el vocht uit de pot. Verdeel de dressing vlak voor serveren over de bekers of glazen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak ijsbergsla
1 zak peen julienne
2 rode paprika's
1 blik maiskorrels
1 zak veldsla
6 el mayonaise
1 citroen
3 el peppadew pepers
Dit heb je nodig
6 grote (plastic) bekers of glazen