Regenboogsalade
Alle kleuren van de regenboog vind je terug in deze salade. En dat próef je!
Aan de slag
Snijd de komkommer in de lengte in kwarten. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Doe in een ruime, afsluitbare bak.
Verwijder van de rode paprika de steel en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Voeg de paprika samen met de bietjes, de peen en de mais toe aan de komkommer. Schep om, sluit het bakje af en doe in de koelbox.
Neem de Aziatische wortel-limoendressing mee. Meng de dressing op de barbecueplek door de salade.
Regenboogsalade
Alle kleuren van de regenboog vind je terug in deze salade. En dat próef je!
bijgerecht
null personen
195 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de komkommer in de lengte in kwarten. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Doe in een ruime, afsluitbare bak.
Verwijder van de rode paprika de steel en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Voeg de paprika samen met de bietjes, de peen en de mais toe aan de komkommer. Schep om, sluit het bakje af en doe in de koelbox.
Neem de Aziatische wortel-limoendressing mee. Meng de dressing op de barbecueplek door de salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 komkommer
1 rode paprika
150 g bietjes julienne
150 g peen julienne
300 g mais in blik
150 ml verse Aziatische wortel-limoendressing
Dit heb je nodig
koelbox