Zalm tikka met notencouscous
bewaar
bewaar

Zalm tikka met notencouscous

25 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan. Prik gaatjes in het grillbakje. Kook de broccoli in water met zout in ca. 4 min. beetgaar.

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de korrels met een vork los. Schep de broccoli en elitehaver erdoor en breng op smaak met 2 el olie en peper en zout naar smaak.

Roer de tikka masala pasta los met de rest van de olie en bestrijk er de zalmfilets mee. Bestrooi met peper en zout. Leg de zalmfilets in het grillbakje en rooster ze op de hete barbecue in 6-8 min. gaar. Verdeel de couscous en de zalmfilets over 4 borden. Lekker met fijngesneden munt.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zalm tikka met notencouscous

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig