Vietnamese kipsalade
bewaar
bewaar

Vietnamese kipsalade

30 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Breng de bouillon aan de kook en voeg de kip, prei en 1 tl sambal toe. Kook de kip gaar in 15-20 min. Neem uit de pan, laat iets afkoelen en trek uit elkaar in reepjes. Bewaar 2 el bouillon.

Rooster het sesamzaad in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Kook de sugar snaps in 3 min. beetgaar. Spoel onder koud stromend water. Snijd de wortel in lucifers. Meng met de kip, kool en sugar snaps.

Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Meng het rasp, de helft van het sap, 1 tl sambal, 2 el bouillon, de olie, vissaus, peper en zout. Schep om met de salade. Bestrooi met sesamzaad en koriander. Lekker met pandanrijst.

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vietnamese kipsalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig