Boerensandwich met kaassalade
Aan de slag
Snijd korstjes van kaas en snijd in kleine blokjes. Knip bieslook fijn. Hak walnoten grof. Roer in kom yoghurt, walnotenolie en zout en peper naar smaak door elkaar. Schep kaas, walnoten en helft van bieslook erdoor. Leg op twee borden elk 2 sneetjes brood. Verdeel veldsla erover en schep kaassalade erop. Strooi rest van bieslook erover.
Boerensandwich met kaassalade
null personen
540 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd korstjes van kaas en snijd in kleine blokjes. Knip bieslook fijn. Hak walnoten grof. Roer in kom yoghurt, walnotenolie en zout en peper naar smaak door elkaar. Schep kaas, walnoten en helft van bieslook erdoor. Leg op twee borden elk 2 sneetjes brood. Verdeel veldsla erover en schep kaassalade erop. Strooi rest van bieslook erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g La Grande Hirondelle kazen
8 sprietjes verse bieslook
25 g ongebrande walnoten
3 el Griekse yoghurt
3 el walnootolie
4 sneetjes vloerbrood
1 zakje veldsla