Najaarssalade met spekjes en blauwaderkaas
bewaar
bewaar

Najaarssalade met spekjes en blauwaderkaas

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

In droge koekenpan met antiaanbaklaag halve walnoten kort roosteren. Walnoten uit pan nemen. Spekblokjes in droge koekenpan op laag vuur uitbakken tot ze bruin en iets knapperig (niet te hard) zijn. Walnootolie en citroensap tot dressing kloppen, op smaak brengen met zout en peper. Sla met dressing omhusselen, zodat elk blaadje met een dun laagje dressing is bedekt. Sla over vier borden verdelen. Kaas, spek en walnoten erop leggen. Bieslook erboven fijnknippen. Lekker met grof gesneden volkorenbrood.

algemeenVervang de spekjes eventueel door krokant gebakken broodblokjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Najaarssalade met spekjes en blauwaderkaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig