Open sandwich met rookvlees & zachtgekookt ei
Het paradepaardje van je volgende brunch.
Aan de slag
Kook de eieren 7 min. in kokend water halfzacht. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd elk ei in 4 parten.
Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in plakjes. Snijd ¾ van de tuinkers fijn en meng met de yoghurt. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Beleg het brood met de avocado en veldsla. Verdeel het rookvlees met de eipartjes over het brood. Besprenkel met de yoghurtdressing en garneer met de rest van de tuinkers.
Open sandwich met rookvlees & zachtgekookt ei
Het paradepaardje van je volgende brunch.
null personen
560 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren 7 min. in kokend water halfzacht. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd elk ei in 4 parten.
Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in plakjes. Snijd ¾ van de tuinkers fijn en meng met de yoghurt. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Beleg het brood met de avocado en veldsla. Verdeel het rookvlees met de eipartjes over het brood. Besprenkel met de yoghurtdressing en garneer met de rest van de tuinkers.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 middelgrote eieren
2 eetrijpe avocado's
1 bakje tuinkers
6 el yoghurt Griekse stijl
8 sneetjes AH Biologisch vloerbrood meerzaden
50 g veldsla
100 g rookvlees