Salade met kaas en sinaasappelmarmelade
bewaar
bewaar

Salade met kaas en sinaasappelmarmelade

10 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Breng in steelpan marmelade, azijn en wijn al roerend aan de kook en laat ca. 5 minuten zachtjes pruttelen tot mooie dressing ontstaan. Breng op smaak met zout en peper en laat ca. 2 minuten afkoelen. Hak hazelnoten grof en rooster goudbruin in koekenpan. Maak witlof schoon, was en snijd in repen van ca. 2 cm. Verdeel rucola en lof over vier borden. Snijd korstjes van kaas en snijd kaas in plakjes. Leg plakjes kaas op salade en druppel dressing erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Salade met kaas en sinaasappelmarmelade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig