Groentecurry met ei en gebakken ui
bewaar
bewaar

Groentecurry met ei en gebakken ui

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Paprika wassen, zaadjes verwijderen en in blokjes snijden. Tomaat inkruisen, enkele tellen in kokend water dompelen, ontvellen, pitjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Uien pellen en in ringen snijden. In pan 1 eetlepel boter verhitten. Paprikablokjes en currypasta ca. 2 minuten zachtjes fruiten. Tomaat erdoor scheppen. 1 1/2 dl water toevoegen en curry ca. 10 minuten laten stoven. Intussen eieren in ca. 10 minuten hard koken. Laten schrikken, pellen en halveren. In koekenpan rest van boter verhitten en uienringen op zacht vuur in ca. 5 minuten glazig bakken. Helft van uienringen in twee diepe borden leggen. Curry erover verdelen. Eieren in midden erop leggen. Rest van uienringen ernaast leggen. Garneren met koriander. Serveren met naanbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groentecurry met ei en gebakken ui

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig