Ciabattatosti's met gerookte zalm
Aan de slag
Snijd het brood in 24 gelijke plakjes. Snijd de plakjes zalm in 12 stukken die net zo groot zijn als de sneetjes brood.
Bestrijk 12 sneetjes ciabatta met tomatentapenade en strooi er wat kruiden over. Leg op deze sneetjes ciabatta een plakje zalm. Strooi de kaas over de zalm en leg de resterende sneetjes ciabatta erop. Bewaar ze eventueel tot gebruik in de koelkast.
Verhit een ruime koekenpan. Bestrijk de tosti's aan beide kanten heel dun met olie. Leg ze in de pan en bak ze op een middelhoog vuur in 3 min. lichtbruin. Keer ze met een spatel en bak de andere kant in ca. 2 min. lichtbruin. Druk tijdens het bakken af en toe met een spatel op de tosti's. Serveer ze warm. Lekker met tomatenketchup.
Ciabattatosti's met gerookte zalm
null porties
115 kcal
10 min. bereiden
5 min. wachten
Aan de slag
Snijd het brood in 24 gelijke plakjes. Snijd de plakjes zalm in 12 stukken die net zo groot zijn als de sneetjes brood.
Bestrijk 12 sneetjes ciabatta met tomatentapenade en strooi er wat kruiden over. Leg op deze sneetjes ciabatta een plakje zalm. Strooi de kaas over de zalm en leg de resterende sneetjes ciabatta erop. Bewaar ze eventueel tot gebruik in de koelkast.
Verhit een ruime koekenpan. Bestrijk de tosti's aan beide kanten heel dun met olie. Leg ze in de pan en bak ze op een middelhoog vuur in 3 min. lichtbruin. Keer ze met een spatel en bak de andere kant in ca. 2 min. lichtbruin. Druk tijdens het bakken af en toe met een spatel op de tosti's. Serveer ze warm. Lekker met tomatenketchup.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ciabattabrood
100 g gerookte zalm
2 el zongedroogde tomatentapenade
1 tl Mexicaanse kruiden
75 g geraspte kaas
2 el olie