Bladerdeeghapjes met zalm
bewaar
bewaar

Bladerdeeghapjes met zalm

Zelfgemaakte hapjes met zalm, binnen een half uurtje klaar.

10 min. bereiden / 15 min. oventijd

3 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien door ze naast elkaar te leggen. Leg de plakjes gerookte zalm op de uitgespreide plakjes bladerdeeg. Snijd de overhangende randen eraf. Betrooi met peper.

Rol van 2 kanten de zijkanten van de deegplakjes naar binnen op. Snijd de rollen in plakjes van ca. 1 cm dik. Klop het ei los en bestrijk de vlinders hiermee. Bak ze in ca. 15 min. in de oven gaar. Bestrooi evt. met gehakte peterselie.

variatietipAnsjovisvlinders: vervang de zalm door 1 blikje fijngehakte ansjovisfilets.

Bakken met bladerdeeg

Instructievideo - 02:21 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bladerdeeghapjes met zalm

Zelfgemaakte hapjes met zalm, binnen een half uurtje klaar.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig