Filetlapjes met ham
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Bestrooi ondertussen de filetlapjes met de salie en peper en zout naar smaak. Rol de lapjes op en omwikkel ze met de ham. Zet vast met een cocktailprikker. Verhit 3 el olie en bak het vlees in ca. 5 min. rondom bruin en gaar.
Verhit de rest van de olie in een wok. Fruit de knoflook 1 min. en voeg de spinazie in delen toe. Roerbak 3 min. tot de spinazie is geslonken. Verdeel de pasta en spinazie over 4 borden. Leg het vlees erop.
Filetlapjes met ham
hoofdgerecht
null personen
590 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Bestrooi ondertussen de filetlapjes met de salie en peper en zout naar smaak. Rol de lapjes op en omwikkel ze met de ham. Zet vast met een cocktailprikker. Verhit 3 el olie en bak het vlees in ca. 5 min. rondom bruin en gaar.
Verhit de rest van de olie in een wok. Fruit de knoflook 1 min. en voeg de spinazie in delen toe. Roerbak 3 min. tot de spinazie is geslonken. Verdeel de pasta en spinazie over 4 borden. Leg het vlees erop.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g pipe rigate
1 schaal filetlapjes
2 tl gedroogde salie
100 g rauwe ham
5 el olijfolie
1 teen knoflook
2 zakken spinazie
Dit heb je nodig
cocktailprikkers