Filetlapjes en appel
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Leg de bevroren pommes duchesse op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze boven in de oven in ca. 20 min. goudbruin.
Bestrooi de filetlapjes met de rozemarijn en peper en zout. Snijd de ongeschilde appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd in partjes.
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak het vlees op hoog vuur 2 min. Keer halverwege. Voeg de appel toe en bak 2 min. mee. Draai het vuur laag, voeg de honing toe en verwarm nog 2 min.
Verhit 1 el olie in een wok en voeg de spinazie in delen toe. Roerbak 3 min. en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Verdeel de pommes duchesse en het vlees met de appel over 4 borden. Serveer de spinazie er in aparte kommetjes bij.
Filetlapjes en appel
hoofdgerecht
null personen
600 kcal
30 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Leg de bevroren pommes duchesse op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze boven in de oven in ca. 20 min. goudbruin.
Bestrooi de filetlapjes met de rozemarijn en peper en zout. Snijd de ongeschilde appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd in partjes.
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak het vlees op hoog vuur 2 min. Keer halverwege. Voeg de appel toe en bak 2 min. mee. Draai het vuur laag, voeg de honing toe en verwarm nog 2 min.
Verhit 1 el olie in een wok en voeg de spinazie in delen toe. Roerbak 3 min. en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Verdeel de pommes duchesse en het vlees met de appel over 4 borden. Serveer de spinazie er in aparte kommetjes bij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g pommes
1 schaal filetlapjes
1 tl gedroogde rozemarijn
1 friszoete appel
3 el olijfolie
2 el honing
2 zakken spinazie
1 mespunt nootmuskaat
Dit heb je nodig
bakpapier