Tortilla's met zomergroenten en worstjes
bewaar
bewaar

Tortilla's met zomergroenten en worstjes

45 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen tot kamertemperatuur. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Voeg het rasp, het sap, de koriander en peper en zout naar smaak aan de rijst toe.

Bestrijk ondertussen de courgette, aubergine en tomaat met de olie en bestrooi met peper en zout. Gril de groenten 3-5 min. op de barbecue. Keer halverwege.

Doe de worsten in het aluminium bakje en zet op de barbecue. Bak in ca. 8 min. gaar. Keer regel­matig. Neem de worsten uit het bakje en gril ze nog 2 min. rechtstreeks op het barbecue-rooster. Halveer ze in de lengte.

Leg elke tortilla op een stuk aluminiumfolie. Meng de crème fraîche met de kaas en verdeel over de tortilla's. Verdeel de groenten en rijst erover en leg er een half worstje op. Rol de tortilla's op, omwikkel ze met de folie en leg ze 4 min. op de barbecue. Keer regelmatig. Serveer met de salsasaus.

Barbecueën

Instructievideo - 02:41 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tortilla's met zomergroenten en worstjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig