Vegetarische worstjes met mosterdmayonaise
Aan de slag
Snijd de uiteinden eraf en schaaf de courgette met een dunschiller of kaasschaaf in lange dunne plakken. Wikkel de courgetteplakken om de worstjes en steek ze vast met een cocktailprikker. Bestrijk de courgette dun met olie en bestrooi met peper. Bewaar de worstjes afgedekt in de koelkast. Roer de crème fraîche, de mosterd en het karwijzaad door de mayonaise en breng op smaak met zout en peper. Bewaar de mosterdmayonaise afgedekt in de koelkast.
Leg de vegetarische worstjes op een ingevet rooster boven matig heet vuur en rooster ze in 4-6 minuten rondom bruin en warm. Geef de mosterdmayonaise erbij.
Vegetarische worstjes met mosterdmayonaise
null personen
370 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de uiteinden eraf en schaaf de courgette met een dunschiller of kaasschaaf in lange dunne plakken. Wikkel de courgetteplakken om de worstjes en steek ze vast met een cocktailprikker. Bestrijk de courgette dun met olie en bestrooi met peper. Bewaar de worstjes afgedekt in de koelkast. Roer de crème fraîche, de mosterd en het karwijzaad door de mayonaise en breng op smaak met zout en peper. Bewaar de mosterdmayonaise afgedekt in de koelkast.
Leg de vegetarische worstjes op een ingevet rooster boven matig heet vuur en rooster ze in 4-6 minuten rondom bruin en warm. Geef de mosterdmayonaise erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 courgette
2 bakjes vegetarische worstjes
0 olijfolie
1 eetlepel crème fraîche
1 eetlepel mosterd
1 theelepel karwijzaad
3 eetlepels mayonaise
Dit heb je nodig
cocktailprikkers