Andijviepasta met vegetarische worst
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 2-3 min. de ui en worst toe.
Giet af en vang het kookvocht op. Schenk 150 ml kookvocht terug in de pan bij de pasta.
Zet de pan op laag vuur. Schep de andijvie, tomaat, crème fraîche en het kerriepoeder bij de pasta. Laat de andijvie al omscheppend slinken. Voeg eventueel nog wat kookvocht toe.
Breng op smaak met het basilicum en peper en zout en verdeel over 4 diepe borden.
Andijviepasta met vegetarische worst
hoofdgerecht
null personen
695 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 2-3 min. de ui en worst toe.
Giet af en vang het kookvocht op. Schenk 150 ml kookvocht terug in de pan bij de pasta.
Zet de pan op laag vuur. Schep de andijvie, tomaat, crème fraîche en het kerriepoeder bij de pasta. Laat de andijvie al omscheppend slinken. Voeg eventueel nog wat kookvocht toe.
Breng op smaak met het basilicum en peper en zout en verdeel over 4 diepe borden.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g penne rigate
1 ui
2 schalen vegetarische worstjes
2 x 300 g andijvie
3 tomaten
1 beker crème fraîche
1 tl kerriepoeder
1 tl gedroogde basilicum