Vegetarische andijviestamppot
bewaar
bewaar

Aan de slag

Schil de aardappelen, snijd in gelijke stukken en kook in water met eventueel zout in 20 min. gaar. Bereid ondertussen de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de sjalotten in halve ringen. Verhit de boter in een koekenpan en bak de sjalot 10 min. Voeg het water en de mix voor jus toe en breng aan de kook. Laat 1 min. op laag vuur koken.

Giet de aardappelen af en stamp fijn. Voeg de melk en andijvie toe. Verwarm 2 min. al roerend op hoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de stamppot met de rookworst, uienjus en Amsterdamse uien.

variatietip Liever geen vegetarische rookworst? Je kunt de stamppot ook garneren met gebakken kastanjechampignons.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegetarische andijviestamppot

Stimpestamp the vega way en in een half uur op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig