Andijviestamppot met zoete aardappel (advertorial)
bewaar
bewaar

Andijviestamppot met zoete aardappel (advertorial)

Andijviestamppot met zoete aardappelen en peterselie: daar krijgt-ie extra smaak en kleur van. Nog een vegetarische rookworst erbij... Klassieker in een nieuw jasje!

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Schil alle aardappelen, snijd in gelijke stukken en kook in 20 min. gaar

Snijd ondertussen de uien in halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui 8-10 min. op laag tot middelhoog vuur. Bereid ondertussen de vegetarische rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de melk in een steelpan en snijd de peterselie fijn.

Doe de andijvie in een vergiet en giet de aardappelen erover af. Laat de aardappelen en andijvie goed uitlekken en stamp met de pureestamper tot stamppot. Voeg de melk en ⅔ van de peterselie toe en roer door. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Snijd de rookworst in plakjes. Verdeel de stamppot over de borden. Verdeel de ui en rookworst erover en bestrooi met de rest van de peterselie.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Andijviestamppot met zoete aardappel (advertorial)

Andijviestamppot met zoete aardappelen en peterselie: daar krijgt-ie extra smaak en kleur van. Nog een vegetarische rookworst erbij... Klassieker in een nieuw jasje!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig