Worstjes in mosterdsaus met roggebrood
Aan de slag
Aardappelen in ruim water met wat zout in ca. 15 min. gaarkoken. Bleekselderij schoonmaken, elke stengel halveren en in vieren snijden. Bleekselderij in ruim kokend water met wat zout in 6-8 min. beetgaar koken. Afgieten. Ui en knoflook pellen, ui in ringen en knoflook in plakjes snijden. Roggebrood verkruimelen. Roggebroodkruimels 3 min. in droge hete koekenpan op hoog vuur bakken. 50 g boter verhitten in koekenpan. Hierin ui en knoflook 3 min. bakken. Worstjes toevoegen en 3 min. meebakken. Mosterd, bouillontablet en 1/2 kopje water toevoegen en op laag vuur zachtjes mee verwarmen. Bleekselderij mengen met rest boter en naar smaak peper. Bleekselderij, aardappelen en worstjes met saus over 4 borden verdelen. Roggebroodkruimels over bleekselderij strooien.
Worstjes in mosterdsaus met roggebrood
hoofdgerecht
null personen
554 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Aardappelen in ruim water met wat zout in ca. 15 min. gaarkoken. Bleekselderij schoonmaken, elke stengel halveren en in vieren snijden. Bleekselderij in ruim kokend water met wat zout in 6-8 min. beetgaar koken. Afgieten. Ui en knoflook pellen, ui in ringen en knoflook in plakjes snijden. Roggebrood verkruimelen. Roggebroodkruimels 3 min. in droge hete koekenpan op hoog vuur bakken. 50 g boter verhitten in koekenpan. Hierin ui en knoflook 3 min. bakken. Worstjes toevoegen en 3 min. meebakken. Mosterd, bouillontablet en 1/2 kopje water toevoegen en op laag vuur zachtjes mee verwarmen. Bleekselderij mengen met rest boter en naar smaak peper. Bleekselderij, aardappelen en worstjes met saus over 4 borden verdelen. Roggebroodkruimels over bleekselderij strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak aardappels
1 struik bleekselderij
1 ui
2 tenen knoflook
4 sneetjes roggebrood
75 g boter
1 schaal vegetarische worstjes
2 eetlepels mosterd
½ groentebouillontablet