Worstjes in mosterdsaus met roggebrood
bewaar
bewaar

Worstjes in mosterdsaus met roggebrood

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Aardappelen in ruim water met wat zout in ca. 15 min. gaarkoken. Bleekselderij schoonmaken, elke stengel halveren en in vieren snijden. Bleekselderij in ruim kokend water met wat zout in 6-8 min. beetgaar koken. Afgieten. Ui en knoflook pellen, ui in ringen en knoflook in plakjes snijden. Roggebrood verkruimelen. Roggebroodkruimels 3 min. in droge hete koekenpan op hoog vuur bakken. 50 g boter verhitten in koekenpan. Hierin ui en knoflook 3 min. bakken. Worstjes toevoegen en 3 min. meebakken. Mosterd, bouillontablet en 1/2 kopje water toevoegen en op laag vuur zachtjes mee verwarmen. Bleekselderij mengen met rest boter en naar smaak peper. Bleekselderij, aardappelen en worstjes met saus over 4 borden verdelen. Roggebroodkruimels over bleekselderij strooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Worstjes in mosterdsaus met roggebrood

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig