Chinese kool met tomaat
Aan de slag
Snijd de kool in grove stukken, was en droog in de sla-centrifuge. Snijd de bosui in ringetjes en de tomaat in stukjes. Verhit de olie in een wok en roerbak de bosui 1 min. Voeg deel voor deel de kool toe en roerbak de groente op hoog vuur in ca. 5 min. beetgaar. Voeg de stukjes tomaat toe en roerbak de groente nog 1 min. Breng de Chinese kool op smaak met de chilisaus en zout.
Chinese kool met tomaat
bijgerecht
null personen
85 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de kool in grove stukken, was en droog in de sla-centrifuge. Snijd de bosui in ringetjes en de tomaat in stukjes. Verhit de olie in een wok en roerbak de bosui 1 min. Voeg deel voor deel de kool toe en roerbak de groente op hoog vuur in ca. 5 min. beetgaar. Voeg de stukjes tomaat toe en roerbak de groente nog 1 min. Breng de Chinese kool op smaak met de chilisaus en zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 Chinese kool
3 bosuien
1 vleestomaat
2 el zonnebloemolie
3 el zoete chilisaus