Chinese kool met gember
bewaar
bewaar

Chinese kool met gember

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit 2 el olie met de boter in een koekenpan. Voeg de champignons toe en bak ze in ca. 5 min. gaar. Breng op smaak met peper en zout. Laat afkoelen op een bord.

Snijd de gember zo fijn mogelijk. Rasp de oranje schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Klop in een kom een dressing van de rest van de olie, de gember, het sinaasappelrasp en -sap, de azijn en de suiker. Breng op smaak met peper en zout. Schep de kool en de champignons erdoor. Lekker met karbonade.

algemeenVoor een oosters bijgerecht: roerbak de rest van de kool met wat knoflook en sojasaus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Chinese kool met gember

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig