Pakketjes met Chinese visvulling
Aan de slag
Bladerdeeg laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Kabeljauw in stukjes snijden en mengen met 3 eetlepels sojasaus. In wok olie verhitten. Vis ca. 2 minuten bakken. Vis uit wok scheppen. In achtergebleven olie roerbakgroente ca. 3 minuten bakken. Vis van vuur af door groente scheppen. Bladerdeegplakjes iets uitrollen (tot ca. 15 x 15 cm) op met bloem bestoven aanrecht. Telkens schep vis-groentemengsel op schuimspaan laten uitlekken en in midden van deegplakje scheppen. Deeg om vulling vouwen en pakketjes in midden van oven in ca. 20 minuten bruin en gaar bakken. Sausje roeren van chilisaus en rest van sojasaus. Lekker met komkommersalade.
Pakketjes met Chinese visvulling
hoofdgerecht
null personen
785 kcal
20 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Bladerdeeg laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Kabeljauw in stukjes snijden en mengen met 3 eetlepels sojasaus. In wok olie verhitten. Vis ca. 2 minuten bakken. Vis uit wok scheppen. In achtergebleven olie roerbakgroente ca. 3 minuten bakken. Vis van vuur af door groente scheppen. Bladerdeegplakjes iets uitrollen (tot ca. 15 x 15 cm) op met bloem bestoven aanrecht. Telkens schep vis-groentemengsel op schuimspaan laten uitlekken en in midden van deegplakje scheppen. Deeg om vulling vouwen en pakketjes in midden van oven in ca. 20 minuten bruin en gaar bakken. Sausje roeren van chilisaus en rest van sojasaus. Lekker met komkommersalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 pakjes bladerdeeg
1 schaaltje kabeljauwfilet
4 eetlepels sojasaus
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zak Chinese roerbakmix
2 eetlepels bloem
6 eetlepels zoete chilisaus
Dit heb je nodig
wok