Mieschotel met kip en mango
Aan de slag
Mie volgens gebruiksaanwijzing koken. Chinese kool schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Mango schillen en vruchtvlees in blokjes snijden. Kipfilet in dunne reepjes snijden. In wok olie verhitten en kip 3 min. roerbakken. Kool toevoegen en 3 min. roerbakken. Grootste deel van mango en chilisaus erdoor roeren en 2 min. zachtjes verwarmen. Met ketjap, zout en peper op smaak brengen. Mie met wokschotel serveren. Met rest van mango garneren.
Mieschotel met kip en mango
hoofdgerecht
null personen
525 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Mie volgens gebruiksaanwijzing koken. Chinese kool schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Mango schillen en vruchtvlees in blokjes snijden. Kipfilet in dunne reepjes snijden. In wok olie verhitten en kip 3 min. roerbakken. Kool toevoegen en 3 min. roerbakken. Grootste deel van mango en chilisaus erdoor roeren en 2 min. zachtjes verwarmen. Met ketjap, zout en peper op smaak brengen. Mie met wokschotel serveren. Met rest van mango garneren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak Chinese eiermie
700 g Chinese kool
1 rijpe mango
400 g kipfilet
3 eetlepels zonnebloemolie
6 eetlepels zoete chilisaus
1 eetlepel zoute ketjap
Dit heb je nodig
wok