Spitskool met satékruiden
Aan de slag
Verhit de olie in een wok en roerbak de sjalotten 1 minuut. Voeg deel voor deel de kool toe en roerbak de groenten op hoog vuur in ca. 5 min. beetgaar.
Schep de satékruiden door de kool en breng de groente op smaak met zout en sambal. Strooi de seroendeng over het gerecht.
Spitskool met satékruiden
bijgerecht
null personen
140 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een wok en roerbak de sjalotten 1 minuut. Voeg deel voor deel de kool toe en roerbak de groenten op hoog vuur in ca. 5 min. beetgaar.
Schep de satékruiden door de kool en breng de groente op smaak met zout en sambal. Strooi de seroendeng over het gerecht.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el zonnebloemolie
2 sjalotten
300 g gesneden spitskool
1 tl satékruiden
1 mespunt sambal
2 el seroendeng