Andijvie met citroen
bewaar
bewaar

Andijvie met citroen

10 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Rasp de gele schil dun van de citroen en pers de vrucht uit.

Verhit de olie in een ruime hapjespan en fruit de sjalotten met de geraspte citroenschil 2 minuten. Schep de andijvie deel voor deel door de sjalotten en laat de groente op hoog vuur al omscheppend slinken. Voeg naar smaak zout en citroensap toe en stoof de groenten nog ca. 3 minuten. Lekker bij o.a. mediterraan gekruid vlees of oosters gekruide speklapjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Andijvie met citroen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig