Andijvie met gember en cashewnoten
Minder is meer: je wokt de andijvie met knoflook en brengt hem op smaak met gembersiroop.
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een wok en bak de knoflook 1 min. Voeg de andijvie in delen toe en roerbak op hoog vuur in 3 min. beetgaar.
Hak de cashewnoten grof. Breng de andijvie op smaak met de gembersiroop, peper en eventueel zout. Bestrooi met de cashewnoten.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Andijvie met gember en cashewnoten
Minder is meer: je wokt de andijvie met knoflook en brengt hem op smaak met gembersiroop.
bijgerecht
null personen
185 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een wok en bak de knoflook 1 min. Voeg de andijvie in delen toe en roerbak op hoog vuur in 3 min. beetgaar.
Hak de cashewnoten grof. Breng de andijvie op smaak met de gembersiroop, peper en eventueel zout. Bestrooi met de cashewnoten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 teen knoflook
3 el zonnebloemolie
800 g gesneden andijvie
30 g ongezouten cashewnoten
1 el gembersiroop