Andijvie met gember en cashewnoten
bewaar
bewaar

Andijvie met gember en cashewnoten

Minder is meer: je wokt de andijvie met knoflook en brengt hem op smaak met gembersiroop.

10 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een wok en bak de knoflook 1 min. Voeg de andijvie in delen toe en roerbak op hoog vuur in 3 min. beetgaar.

Hak de cashewnoten grof. Breng de andijvie op smaak met de gembersiroop, peper en eventueel zout. Bestrooi met de cashewnoten.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Andijvie met gember en cashewnoten

Minder is meer: je wokt de andijvie met knoflook en brengt hem op smaak met gembersiroop.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig