Andijvie met ketjap, rode peper & taugé
Aan de slag
Snijd de harde onderkant van de struik andijvie. Was de andijviebladeren en scheur ze in grove stukken.
Snijd de knoflook grof en snijd de rode peper in reepjes. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de knoflook en de peper 1 min. Voeg de andijvie in delen toe, wacht tussendoor steeds tot het eerdere deel een beetje geslonken is. Roerbak de andijvie op hoog vuur in ca. 3 min. beetgaar.
Breng de andijvie op smaak met de ketjap en peper en zout. Schep op het laatste moment de taugé erdoor.
Rode peper schoonmaken
Instructievideo - 00:34 min.
Andijvie met ketjap, rode peper & taugé
bijgerecht
null personen
120 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de harde onderkant van de struik andijvie. Was de andijviebladeren en scheur ze in grove stukken.
Snijd de knoflook grof en snijd de rode peper in reepjes. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de knoflook en de peper 1 min. Voeg de andijvie in delen toe, wacht tussendoor steeds tot het eerdere deel een beetje geslonken is. Roerbak de andijvie op hoog vuur in ca. 3 min. beetgaar.
Breng de andijvie op smaak met de ketjap en peper en zout. Schep op het laatste moment de taugé erdoor.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 struik andijvie
1 teen knoflook
1 rode peper
3 el zonnebloemolie
2 el ketjap manis
1 bakje taugé