Sperziebonen met taugé en sesam
bewaar
bewaar

Sperziebonen met taugé en sesam

20 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Breek de bonen doormidden en kook ze in ca. 7 min. beetgaar.

Rooster ondertussen het sesamzaad 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter. Schep regelmatig om en laat afkoelen op een bord.

Verhit de olie in een wok en roerbak de sperziebonen met de ketjap 2 min. Voeg de taugé en peper naar smaak toe en roerbak nog 1 min. Bestrooi met het sesamzaad en serveer direct. Lekker met pittige balletjes (recept elders op ah.nl/recepten) en noedels.

algemeenSesamzaad combineert goed met allerlei Aziatische gerechten, zoals de Chinese koolsalade met garnalen op ah.nl/recepten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sperziebonen met taugé en sesam

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig