Zuurkoolstoof met lamsworstjes
bewaar
bewaar

Zuurkoolstoof met lamsworstjes

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de aardappelen in stukken en kook ze in water met zout in ca. 20 min. gaar.

Verhit de boter in een braadpan en bak de lamsworstjes rondom bruin. Schep ze uit de pan op een bord. Fruit de uien zachtjes 3 min. in het bakvet. Voeg de takjes tijm met de stukken kaneel en de zuurkool toe en fruit de groente al omscheppend 1 minuut mee.

Schenk de wijn in de pan en breng alles aan de kook. Leg de deksel op de pan en stoof de zuurkool zachtjes 15 minuten.

Laat de aardappelen in een vergiet uitlekken. Schep de aardappels door de zuurkool en leg de worstjes erop. Leg de deksel weer op de pan en stoof de zuurkool nog 10 minuten. Verdeel het gerecht met de worstjes over 4 borden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zuurkoolstoof met lamsworstjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig