Kabeljauwburger met zuurkool
bewaar
bewaar

Kabeljauwburger met zuurkool

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de aardappelen en kook ze in 20 min. gaar. Verhit ondertussen 1 el olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de zuurkool toe en stoof afgedekt in ca. 15 min. gaar.

Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de kabeljauwburgers in 8-10 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.

Verwarm de melk tegen de kook aan. Giet de aardappelen af en voeg de melk toe. Stamp met de pureestamper tot een smeuïge puree. Voeg de tijm en peper en zout naar smaak toe. Verdeel de puree en de zuurkool over 4 borden. Leg de kabeljauwburgers ernaast.

algemeenLekker met appelcompote (pot 360 g).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kabeljauwburger met zuurkool

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig