Druivenzuurkool met uienburgers
bewaar
bewaar

Druivenzuurkool met uienburgers

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de aardappelen 10 min. in water met zout. Verhit 30 g boter in een koekenpan. Bak de aardappelen met 2 laurierblaadjes in 15 min. bruin.

Spoel voor een minder zure smaak de zuurkool eventueel af en voeg water toe totdat de zuurkool net onder staat. Voeg de druiven toe en kook zachtjes 15 min. met de deksel op de pan.

Bak de burgers in 20 g boter volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de ui, paprika en het laatste laurierblaadje erbij. Breng op smaak met peper.

Verdeel de burgers over 4 borden, schep de ui en paprika erop. Serveer met de druivenzuurkool en gebakken aardappelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Druivenzuurkool met uienburgers

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig