Druivenzuurkool met uienburgers
Aan de slag
Kook de aardappelen 10 min. in water met zout. Verhit 30 g boter in een koekenpan. Bak de aardappelen met 2 laurierblaadjes in 15 min. bruin.
Spoel voor een minder zure smaak de zuurkool eventueel af en voeg water toe totdat de zuurkool net onder staat. Voeg de druiven toe en kook zachtjes 15 min. met de deksel op de pan.
Bak de burgers in 20 g boter volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de ui, paprika en het laatste laurierblaadje erbij. Breng op smaak met peper.
Verdeel de burgers over 4 borden, schep de ui en paprika erop. Serveer met de druivenzuurkool en gebakken aardappelen.
Druivenzuurkool met uienburgers
hoofdgerecht
null personen
410 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de aardappelen 10 min. in water met zout. Verhit 30 g boter in een koekenpan. Bak de aardappelen met 2 laurierblaadjes in 15 min. bruin.
Spoel voor een minder zure smaak de zuurkool eventueel af en voeg water toe totdat de zuurkool net onder staat. Voeg de druiven toe en kook zachtjes 15 min. met de deksel op de pan.
Bak de burgers in 20 g boter volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de ui, paprika en het laatste laurierblaadje erbij. Breng op smaak met peper.
Verdeel de burgers over 4 borden, schep de ui en paprika erop. Serveer met de druivenzuurkool en gebakken aardappelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 kruimige aardappelen
50 g boter
3 laurierblaadjes
1 pak zuurkool
200 g witte
2 schalen vegetarische hamburgers
2 uien
1 rode paprika